Mimořádné nabídky
contactToggle Kontakt

Lesní školka v Tyrolsku, Münster, AT

Nová lesní školka byla zřízena v jednom speciálně vyrobeném kancelářském kontejneru a díky vnějšímu dřevěnému obložení perfektně zapadá do okolí. V interiéru kontejnerového zařízení je umístěna kuchyňka a jídelna, pobytová místnost a šatna a také sanitární místnosti. Panuje v ní veselá atmosféra, ve které se mladí a staří cítí příjemně.
^ - Top
GREEN technology
Vaše výhody
  • Více než 30 let zkušeností
  • Osobní poradenství přímo na místě
  • Promptní expedice/doručení na místo
  • Bezpočet možností kombinací
  • Vlastní montážní týmy na místě   
>

Tato webová stránka používá Cookies, aby Vám mohla zajistit ty nejlepší uživatelské zkušenosti. Používáním webové stránky vyjadřujete svůj souhlas s ukládáním Cookies. Další informace naleznete pod: Podmínky používání